Totul este relativ

Acasa
Carti de la A la C
Carti de la D la L
Carti de la M la P
Carti de la R la Z
Comanda
Beletristica
Religie/Spiritualitate
Sanatate
Istorie/Politica
Invatamant/Educatie
Paranormal
Filosofie
Psihologie
Pentru copii
Biblioteca virtuala
Dictionare si enciclopedii online
Interviu cu Dumnezeu
Parodii, melodii
Contact
Parteneri

Totul este relativ

 
 
Acesta este un mic text care ar putea sa va linisteasca daca sunteti angoasat sau in criza de panica materiala sau existentiala. Daca am reduce populatia Terrei la un sat de 100 persoane, pastrind strict proportiile exacte, iata ce am gasi in el:

57 asiatici
21 europeeni
14 americani (Nord, Centru, Sud)
8 africani

din care am avea:
52 femei si 48 barbati
30 albi si 70 nonalbi
30 crestini si 70 noncrestini
89 heterosexuali si 11 homosexuali
6 persoane care ar poseda 59% din avutia satului si toate ar fi din SUA
80 ar trai in case mizerabile
70 ar fi analfabeti
50 ar fi malnutriti
1 ar fi muribund
1 ar fi pe cale de a se naste
1 ar avea un calculator
1 (da, numai unul!) ar avea o diploma de studii superioare

Deci daca privim Terra si viata astfel, nevoia de a accepta si de a intelege realitatile de azi devine evidenta. In continuare va rugam sa mai luati in consideratie si urmatoarele:

Daca v-ati trezit in aceasta dimineata mai degraba sanatos decit bolnav, sunteti in mod cert mai norocos decit 1 milion de persoane care nu vor mai apuca saptamina viitoare.

Daca nu v-ati aflat niciodata in pericolul indus de o zona de razboi, in izolarea unei celule de inchisoare, in agonia torturilor, in menghinea foametei, sunteti in mod cert mai norocos decit 500 milioane de persoane.

Daca azi puteti merge la biserica fara teama de a fi amenintat, torturat sau chiar ucis pentru acest lucru sunteti in mod cert mai norocos decit 3 miliarde de persoane.

Daca aveti acasa hrana in frigiderul dvs, un pat in care sa dormiti si un acoperis deasupra capului, sunteti in mod cert mai norocos decit 75% din locuitorii Terrei.

Daca aveti ceva bani la banca sau in portofel aveti in mod cert noroc, deoarece faceti parte din cei 8% de locuitori privilegiati ai Terrei.

Daca parintii dvs traiesc si sunt casatoriti inca, sunteti intr-adevar una din putinele persoane cu aceasta situatie de pe Terra.

Si daca ati reusit sa cititi acest text ati primit o dubla binecuvintare: intii pentru ca cineva s-a gindit sa va remonteze si, pe de alta parte, deoarece nu faceti parte din grupul celor 2 miliarde de oameni care nu stiu sa citeasca.

Munciti ca si cum nu ati avea nevoie de bani. Iubiti ca si cum nimeni nu v-ar fi facut sa suferiti vreodata. Dansati ca si cum nimeni nu v-ar privi. Cintati ca si cum nimeni nu v-ar asculta.
Si traiti ca si cum raiul ar fi aici, pe Terra.

Click si ai facut o afacere buna!

AntiqueBoutique
Click!

ILUZII OPTICE

Google

 

 Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau